Ručna izrada unikatnosti

Budi unikatna,
Ponesi umjetnost

Originalni, umjetnički oblikovani komadi za Tebe i Tvoj prostor

Izdvojeno

NovO

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Sitotisak za ozbač – jednodnevni tečaj

120.00

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Silk&Wine radionica 1.2.2024. u 19h

50.00

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Silk&Wine radionica 08.02.2024. u 19h

50.00

Izdvojeno

Kategorije

RADIONICE I TEČAJEVI

Moda

MODNI DODACI

Personalizirani unikatni pokloni

Za vaše unikatno vjenjčanje

Art

Udobnost

Koristimo isključivo prirodne materijale koji su udobni za nošenje a modeli su komotni i često pokrivaju više veličina što čini naše komade izrazito poželjnima.

Umjetnost

Svaki komad Tanja osobno ručno oslikava/printa vlastitim autorskim uzorcima. Sama osmišljava uzorke i i sama izrađuje sita za tisak. Pritom ne inzistira na savršenstvu (smatra da je savršenstvo precijenjeno i dosadno), uživa u procesu nikad ne znajući 100% kakav će biti krajnji rezultat.

EKSKLUZIVNOST

Odjeću izrađujemo u malim serijama i kupujemo materijale iz ograničenih izvora. Svake sezone osmišljavamo nove modele koje svakog ručno i unikatno printamo/ oslikavamo tako da je svaki naš komad umjetničko djelo.

KVALITETA

Nastojimo odabrati kvalitetne materijale, uglavnom pamučne. Sve šivamo u Hrvatskoj, kontroliramo svaki komad. Koristimo profesionalne industrijske boje za tekstil koje se nakon procesa fiksiranja trajno vežu za tekstil i bez problema podnose pranje u perilici.

ODRŽAVANJE

Svoje Tanja dela Nešto komade održavajte prema uputama na etiketi. Većinom se mogu prati u perilici i sušiti u sušilici. Za dulji kvalitetni izgled izbjegavajte sušenje u sušilici. Također izbjegavajte sušenje na žarkom suncu, ne zbog printeva već zbog samih materijala. Ako mislite da treba, peglajte, ako ne, nemojte.

EKOLOGIJA

Nastojimo koristiti prirodne materijale koji ne ispuštaju mikroplastiku u okoliš prilikom pranja. Kupujemo materijale koji su viškovi iz industrije i na taj način iskorištavamo ono što bi završilo u okolišu. Od ostataka materijala osmišljavamo move proizvode ili ih proslijeđujemo drugima koji to čine. Koristimo boje na vodenoj bazi, bez umjetnih otapala, kao i tehnike koje traže minimalnu potrošnju vode za pranje.

Blog

Što ima novo

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i budite u koraku s novostima.

Prvi saznajte sve o novim kreacijama i popustima.