Svileni šal ručno oslikan s dječjim potpisima (poklon za učiteljicu)

SKU N/A Kategorije ,

Svileni šal dimenzija 90×180 cm, izarađen od 100% svile, ručno obojan  sa potpisima djece iz razreda najljepši je poklon za učiteljicu koja se 4 godine brinula za Vašu djecu i ostavila neizbrisiv trag.

Kako naručiti:  Isprintati tabelu za narudžbu, ispuniti kemijskom olovkom. Ako jedna nije dovoljna, ispunite ih više. Molim na svaku napisati sve podatke.
Molim samo dječja imena, (bez prezimena) onako kao ih učiteljica zove.  Dakle, slobodno napišite Tomek, Tomica, Anči,… , pogotovo ako imate više djece s istim imenom u razredu.

Ispunjenu tabelu/tabele pofotkati i poslati na tanja@tanjadelanesto.hr, zajedno s potvrdom o uplati.

Za bojanje šala i ispisivanje potpisa koristim profesionalne boje koje se nakon fiksiranja ne ispiru i šal se normalno može nositi bez straha da će se boja prenijeti na na drugi odjevni predmet ili isprati u pranju.

Dostupne boje možete pogledati u galeriji.
ALI imajte na umu da se svaki šal oslikava ručno i odstupanja su moguća. Također, boje mogu drugačije izgledati na pojedinim ekranima

Kako odabrati boju šala za učiteljicu?

Preporučam malo špijuniranja: vidite koje boje učiteljica voli nositi.  Ako i dalje niste sigurni, preporučam plavu.
Na prvoj fotografiji su boje šalova iz prošlih godina a u galeriji dostupni šalovi za Vas.

Reklamacije:  Reklamacije uvažavam ako šal koji dobijete ima fizičku grešku, npr. rupicu; ako ima ispisano krivo ime djeteta ili učiteljice; ako je krive boje.  Ako nijansa šala nije kakvu ste očekivali, žao mi je, to ne mogu uvažiti.

Vaš svileni šal preporučam prati ručno u mlakoj vodi uz dodatak blagog detergenta ili šampona za kosu. Nakon pranja obavezno isperite vodom kojoj ste dodali par kapi omekšivača.  Mokar šal umotajte u ručnik na par trenutaka kako bi se upio višak vode a zatim ga osušite na zraku, ili, za najbolje rezultate odmah mokrog glačajte na srednjoj temperaturi.

160.00

Možda će vas zanimati

Pretplatite se na naš newsletter i budite u koraku s novostima.